Hirdetés
farsangi funk
farsangi funk eperlequárral az igazi ;-)
12 kedveli

Hozzászólások

kormos2 Az edényt fedd le, és a fánkalját süsd aranyszínűre. Ezután fordítsd meg, és fedő nélkül süsd meg a másik oldalát is így biztos szalagos lesz:-):-)
2024. február 12. 20:18
termeszetfotos Finomnak tűnnek :D
2024. február 11. 5:13
baloghnemsarolta Puff, most megkívántam! Ez nem ér! Nagyon guszta :)
2024. február 10. 22:59
camelferr Köszönöm! :-)
A szalagok nem tudtak a helyükre sülni mert kevés élesztővel készült a tészta.
Egyébként jogos a kérés, kajszi lekvár autentikusabb, de lekvár nélkül, paprikás csirkéhez is fogyasztható, tunkolva/mártogatva. :-)
2024. február 10. 21:11
kocka55 Jó étvágyat guszta!
2024. február 10. 20:20
mona33 Mmmm! :)))
2024. február 10. 13:44
kormos2 :-)
2024. február 10. 13:37
gandy67 Hú, ez nagyon finom lehet! Nem kellett volna ide feltenned, a fene egye meg! :)))))
2024. február 10. 13:36
hunzizi Kérhetném baracklekvárral????
:))
2024. február 10. 13:21
esztee30 Jajj, ez nagyon nyálcsorgató!! :))
2024. február 10. 13:18
cskati06 :))
2024. február 10. 13:12
szeva62 Nagyon finom lehet! ❤️☺️ Elfelejtettél szalagot venni! :D
2024. február 10. 13:07
Időkép
Időkép