kormos2
Az edényt fedd le, és a fánkalját süsd aranyszínűre. Ezután fordítsd meg, és fedő nélkül süsd meg a másik oldalát is így biztos szalagos lesz:-):-)
baloghnemsarolta
Puff, most megkívántam! Ez nem ér! Nagyon guszta :)
2024. február 10. 22:59
camelferr
Köszönöm! :-)
A szalagok nem tudtak a helyükre sülni mert kevés élesztővel készült a tészta.
Egyébként jogos a kérés, kajszi lekvár autentikusabb, de lekvár nélkül, paprikás csirkéhez is fogyasztható, tunkolva/mártogatva. :-)
Hozzászólások
A szalagok nem tudtak a helyükre sülni mert kevés élesztővel készült a tészta.
Egyébként jogos a kérés, kajszi lekvár autentikusabb, de lekvár nélkül, paprikás csirkéhez is fogyasztható, tunkolva/mártogatva. :-)
:))